Κρητικά Τραπεζώματα

Κρητικά Τραπεζώματα
Καλώς ήλθατε στα Κρητικά τραπεζώματα.

Καλώς ήλθατε στα Κρητικά τραπεζώματα.

Ευρέως διαδεδομένη σε παγκόσμιο επίπεδο η μεσογειακή διατροφή. Θεωρείτε το μυστικό της μακροζωίας, υγιεινή ζωή και μεσογειακή διατροφή. Η Κρητική κουζίνα είναι αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα μεσογειακής διατροφής.

Νόστιμες παραδοσιακές και όχι μόνο, συνταγές θα έχουν τον κύριο λόγο στο site. Σπιτικά πάντα φαγητά που προσδοκούμε να τα απολαύσετε.

Translate

Το κρεοπωλείο μας

Συγλέτος Γεώργιος Ζ.


Βάρνης 50, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο
:

Προβολή Κρεοπωλείο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

1 σχόλιο:

 1. Γεια σας,
  Είμαστε μια ομάδα φοιτητών από το Πολυτεχνείο Κρήτης και έχουμε αναπτύξει μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους "μικρούς" παραγωγούς και καταστηματάρχες (παραδοσιακών και τοπικών προϊόντων) σε όλη την Ελλάδα. Με την εφαρμογή μας μπορείτε να προβάλετε τα προϊόντα σας ΔΩΡΕΑΝ σε ολη την Ελλάδα καθώς και να σας βρουν ντόπιοι και ξένοι καταναλωτές εύκολα με την χρήση του GPS όταν επισκέπτονται την περιοχή σας!
  Γραφτείτε τώρα στο σύστημά μας.....ΔΩΡΕΑΝ και αυξήστε τα κέρδη σας μέσα από καινούργιους πελάτες και επισκέπτες !!!! στο www.kaloudia.com, έτσι ώστε να πάμε την χώρα μας ένα βήμα πιο μπροστά!!
  Μάθετε πως λειτουργεί μέσα από το σύντομο video μας:
  https://www.youtube.com/watch?v=HoqWy95gsJQ
  Για να γραφτείτε στο σύστημα χρειάζεται αρχικά να δηλώσετε την επιχείρησή ή το σημείο διάθεσης στο http://portal.kaloudia.com/ και μετά από δικιά μας επιβεβαίωση θα μπορείτε να καταχωρίσετε διευθύνσεις και προϊόντα δωρεάν πάντα. :)
  Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kaloudia.com ή στο 6988921702
  kaloudia team

  ΑπάντησηΔιαγραφή