ΜΕΝΟΥΖΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ


Ένα νόστιμο μενουζάκι στην κουζίνα σε λαδόκολλα θα ψήσουμε σήμερα.
Τραγανό απ΄έξω ζουμερό όσο πρέπει μέσα.
Πολύ αγαπημένο φαγητό σε όσους αρέσουν αυτά τα φαγητά.

Υλικά
1 μενούζα (κοκορέτσι) από πολύ έμπιστο, και καθαρό κρεοπώλη, ή εάν θέλετε να τη φτιάξετε μόνοι σας η συνταγούλα εδώ

Βάζουμε τη μενούζα σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 10 λεπτά.
Έπειτα στους 170 για 40 περίπου λεπτά.


Τη βγάζουμε από το φούρνο, και τη γυρίζουμε να ροδίσει και από το κάτω μέρος.
Ψήνουμε για 40 λεπτά ακόμα, και αν δεν έχει ροδίσει όσο θέλουμε, βάζουμε το γκριλ μέχρι να πάρει το χρώμα που θέλουμε.
Και έχουμε έτοιμη μια ροδοκόκκινη τραγανοζουμερή (τραγανή απ΄έξω ζουμερή μέσα) μενούζα.
Αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα φαγητά φτιάξτε την. Εμείς εδώ την τσακίζουμε οικογενειακώς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις