ΓΡΗΓΟΡΕΣ-ΕΥΚΟΛΕΣ ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΕΣ

Γίνονται στο πι και φι και αρέσουν σε όλους! Φτιάξτε τις για τους φίλους και την οικογένειά σας.


Υλικά

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 12 φέτες ζαμπόν 
  • 12 φέτες τυρί για τοστ
  •  και σάλτσα ντομάτας προαιρετικά 


Κόβουμε τα φύλλα σφολιάτας σε 6 κομμάτια το καθένα, που να μπορούν να διπλώνουν, και να κλείνουν μέσα τους τ΄ αλαντικά.




Βάζουμε σε κάθε κομμάτι σφολιάτας, λίγη σάλτσα  μια φέτα τυρί, μια ζαμπόν, και  και διπλώνουμε τη σφολιάτα και τα σκεπάζουμεουμε βάζοντας λίγο γάλα στην άκρη για να μην ανοίξει στο ψήσιμο.

Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στις αντιστάσεις στους 250, αφού τις χαράξουμε με το μαχαίρι λίγο επάνω, για να μην φουσκώσουν.
Εγώ όπως βλέπετε, έκανα 4 κανονικές, και μια γίγας κατόπιν παραγγελίας σε κάθε ταψί.
Κάντε τις, είναι γρήγορες, εύκολες, αρέσουν σε όλους, και ξέρετε τι αλαντικά και τι σφολιάτα έχετε χρησιμοποιήσει. 
Και είναι και ένα εύκολο απογευματινό ή πρωινό για όλους.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις