Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΣΑΡΓΟΙ ΤΗΓΑΝΙΤΟΙ


Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο και μαλακό ψάρι. Ξέρουμε πόσο ωφέλιμα είναι τα ψάρια για την υγεία μας ας τα εντάξουμε λοιπόν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής μας.


Υλικά
1  κιλό σαργοί
ελαιόλαδο για το τηγάνι
αλεύρι,αλάτι

Καθαρίζουμε τα ψάρια τα πλένουμε και τα αλατίζουμε.
Αλευρώνουμε καλά τα ψάρια
Και τα τηγανίζουμε σε άφθονο καυτό ελαιόλαδο, πέντε λεπτά από τη μία πλευρά

και πέντε λεπτά από την άλλη πλευρά. Όπως βλέπετε είναι πλέον έτοιμα για φάγωμα.

Συνοδεύστε τα με χόρτα βραστά ή με μια ωραία σαλάτα και πατάτες τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου