Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

AΜΠΕΛΟΦΑΣΟΥΛΑ ΜΕ ΒΛΗΤΑ ΣΑΛΑΤΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ!


Γρήγορη, εύκολη, νόστιμη και δροσερή σαλάτα. Συνοδεύει τέλεια  κρέας και ψάρι!


  • Υλικά
  • 1/5 κιλό αμπελοφάσουλα
  • 1/2 κιλό βλήτα 
  • λάδι
  • αλάτι
  • λεμόνι



Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα φασολάκια. Το ίδιο κάνουμε και με τα βλήτα.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε μέσα τα φασολάκια. Αλατίζουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά. Μετά προσθέτουμε και τα βλήτα και συνεχίζουμε το βράσιμο για 8-9 λεπτά ακόμα μέχρι να μαλακώσουν και να ψηθούν.
Αυτό ήταν. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη!


Σερβίρουμε με λαδάκι αλάτι και λεμόνι.Τόσο απλή, τόσο νόστιμη, τόσο εύκολη.



























λεμόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου