Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΡΑΚΟΜΕΖΕΣ

Ένα πολύ εύκολος και νόστιμος μεζές για τα ρακάκια μας τώρα το καλοκαίρι. Δοκιμάστε τον είναι πολύ εύκολο να μαγειρευτούν με ελάχιστα υλικά  και πάρα πολύ νόστιμα.


Υλικά

  • 1/2 κιλό συκωτάκια από κοτόπουλα
  • 3-4 κ.σ λάδι 
  • ρίγανη, θυμάρι, αλάτι και 1 λεμόνι



 Πλένουμε καλά τα συκωτάκια και τα αφήνουμε σε σουρωτό να φύγει το νερό.Έπειτα βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα τα συκωτάκια. Αλατίζουμε βάζουμε ρίγανη και θυμάρι και ανακατεύουμε.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν από τη μια πλευρά .
Τα γυρίζουμε και τα βάζουμε να ψηθούν για 10-15 λεπτά ακόμα μέχρι να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά και είναι έτοιμα.

Σερβίρουμε με φέτες λεμονιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου