Μιας και πιάσαν οι ζέστες και οι υπογλυκαιμίες, ας φτιάξουμε ένα δροσερό πανεύκολο γλυκάκι του ψυγείου, που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς τύψεις αφού είναι φτωχό σε θερμίδες.Καλοκαίρι είναι ας έχουμε τη δικαιολογία ότι προσέχουμε και λιγάκι.
- Υλικά
- 1 φακελάκι ζελέ ανανά
- μισό κιλό γιαούρτι 2%
- 1 κ. σ ζάχαρη άχνη
- γλυκό του κουταλιού κεράσι ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό του κουταλιού μας αρέσει
Βάζουμε μέσα το γιαούρτι και την άχνη και ανακατεύουμε να ενωθούν πολύ καλά .
Μοιράζουμε το γλυκό μας σε ατομικά μπολάκια. Το βάζουμε για 15 λεπτά στην κατάψυξη και έπειτα στην συντήρηση και το αφήνουμε να πήξει.
Όταν είναι έτοιμο το βάζουμε σε πιατάκια και σερβίρουμε με γλυκό του κουταλιού κεράσι, βύσινο ή ότι άλλο προτιμάμε.
Είναι πολύ νόστιμο ελαφρύ και δροσερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου