Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ομελέτα με άγρια σπαράγγια!





Υλικά
  • 1 μάτσο άγρια σπαράγγια
  • 3 αυγά
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνι μισή κούπα περίπου
  • Αλάτι



Σήμερα μου έφεραν ένα μάτσο σπαράγγια άγρια από το χωριό μου.
Πάμε να τα κάνουμε μια νόστιμη ομελέτα
με 3 απλά υλικά
.
Πλένουμε τα σπαράγγια μας και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας.
Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα τα σπαράγγια.
Τηγανίζουμε από κάθε πλευρά για 3-4 λεπτά (δε χρειάζονται παραπάνω είναι πολύ τρυφερά).
Χτυπάμε τα αυγά αλατίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Όταν ψηθούν από τη μια πλευρά τα αυγά, γυρίζουμε την ομελέτα μας
με τη βοήθεια ενός μεγάλου πιάτου
και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά  για 3 λεπτά .Έτοιμη η ομελέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου