Υλικά
- 1 1/2 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2/3 της κούπας λάδι
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- 3 ώριμες ντομάτες και 1 κ. σ. νροματοπελτέ
- 1/2 κιλό κολοκυθάκια
- αλάτι, πιπέρι, λίγο θυμάρι
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά .Πλένουμε και βάζουμε μέσα και το κρέας, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 5-6 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε 1 κούπα νερό και σιγοβράζουμε το φαγητό για 45-50 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα και ελέγχοντας αν χρειάζεται να προσθέσουμε νερό.
Καθαρίζουμε και τα πλένουμε τα κολοκυθάκια, και τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα. Αλατίζουμε , ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά .
Τέλος τρίβουμε τις ντομάτες διαλύουμε μέσα τους καλά το ντοματοπελτέ και τις προσθέτουμε στο φαγητό. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ρίχνουμε λίγο θυμάρι ,τρίβουμε λίγο πιπέρι και το φαγητό μας είναι
έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου