Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η συνταγή μας για τα πιο αφράτα ανεβατά καλιτσούνια στο περιοδικό στύλε τη συνταγή σου!



Μια ακόμα συνταγή μας στο περιοδικό στείλε τη συνταγή σου!


Άλλη μια από τις συνταγές μας, φιλοξείται στο τεύχος του Δεκεμβρίου,  στο περιοδικό στείλε τη συνταγή σου.
Τα πιο αφράτα ανεβατά καλιτσούνια μας λοιπόν,καθώς και η συνταγή τους,
βρίσκονται στο νέο τεύχος του περιοδικού!
Μα είναι πραγματικά αφράτα-τρυφερά-πεντανόστιμα,
και, όπως βλέπετε, και πολύ ευπαρουσίαστα σαν γλύκισμα.
Έτσι, μπορούμε να τα προσφέρουμε  με την κατάλληλη συσκευασία, και σαν δώρο,
και σαν ένα πολύ νόστιμο, και προσεγμένο κέρασμα στο σπίτι μας,
αλλά και πάντα βέβαια, για την οικογένειά μας ένα απίθανο πρωινό -κολατσιό-συνοδευτικό για τον καφέ ή το γάλα των παιδιών. κτλ.
Για εμάς εδώ στην Κρήτη είναι παράδοση -συνήθεια, τρόπος ζωής.
Σε κάθε νομό,  θα δείτε πάμπολλες συνταγές για καλιτσούνια  ανεβατά, της στιγμής, μυζηθροπιτάκια σαρικόπιτες, σφακιανές πίτες, αγνόπιτες, τυρολουκουμάδες κτλπ.
Είναι παράδοση -τρόπος ζωής-διατροφικές συνήθειες  που κληρονομήσαμε από τους παλαιότερους, και θα κληροδοτήσουμε στους νεότερους.

Τη συνταγή μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ    ΤΑ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΑ ΑΝΕΒΑΤΑ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου