Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Σφολιατοπιτσάκια!

Έχουμε επισκέψεις και χρειαζόμαστε να ετοιμάσουμε κάτι πολύ γρήγορα?
Μια λύση της στιγμής, νόστιμη πολύ γρήγορη, και πανεύκολη.
Εκτός από σφολιάτα θα χρειαστούμε 3 υλικά!

Υλικά

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • σάλτσα ντομάτας 
  • 24 φέτες τυρί
  • 24 φέτες γαλοπούλα 



Ανοίγουμε το 1ο  φύλλο σφολιάτας,  απλώνουμε πάνω του τη σάλτσα ντομάτας,
έπειτα το τυρί, και τέλος τη γαλοπούλα.
Τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε σε λεπτές φέτες. Κάνουμε το ίδιο και με το άλλο φύλλο.
 Με τα 2 φύλλα σφολιάτας θα κάνουμε πάρα πολλά << πιτσάκια>>.
Τοποθετούμε σε ταψί, πάνω σε λαδόκολλα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς, πάνω κάτω εστίες, μέχρι να ροδίσουν.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό, τραγανά , πιτσάκια σφολιάτας!

Είναι γρήγορα -εύκολα και πολύ νόστιμα  θα σας βγάλουν ασπροπρώσωπους πολλές φορές!

3 σχόλια:

  1. Και μόνο με τη σκέψη τρέχουνε τα σαλάκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δελεαστικές φωτό, πρέπει να ειναι πολυ νόστιμα! Μπραβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσχετα από τη συγκεκριμένη θέλω να σχολιάσω και να ρωτήσω: Έχω δει παρόμοια συνταγή με σφολιατάκια με κανέλα (και στο τέλος λίγες ρανίδες γλάσο λευκό από πανω) Σκέφτομαι ν
    α προσπαθήσω να κάνω μια παραλλαγή.Στο κέντρο του τυλίγματος, κατά μήκος δηλαδή , όπως αρχίζω να το τυλίγω θα απλώσω ταινίες-λουρίδες κουβερτούρας, ώστε να λiώσει στο εσωτερικό, όταν ψηθεί , σαν γέμιση,τι λέτε θα πετύχει ή θα πάει κάτω στο σφολιατάκι και θα ¨καεί" ; Μήπως αφου κοπούν τα σφολιατάκια και πριν ψηθούν να έβαζα στην κορυφή του καθενός ένα "κύβο" κουβερτούρα σφηνωμένο στο κέντρο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή