Υλικά
6-7 φιλετάκια μοσχαρίσια (κομμάτια)
αλάτι
500 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
1 κιλό μανιτάρια κομμένα σε φέτες, πιπέρι
Βάζουμε ένα αντικολιτικό σκεύος να ζεσταθεί καλά και απλώνουμε πάνω του τα φιλετάκια τα οποία έχουμε προηγουμένως αλατίσει.
Περιμένουμε 5-6 λεπτά να ψηθούν από τη μια πλευρά (όταν είναι ψημένα ξεκολλάνε μόνα τους από την κατσαρόλα) και τα γυρίζουμε και περιμένουμε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.
Ταυτόχρονα, βάζουμε τα μανιτάρια να βράσουν με την κρέμα γάλακτος.
Αλατίζουμε και ανακατεύουμε τακτικά.
Μόλις δέσει η κρέμα μας, τρίβουμε φρέσκο πιπέρι επάνω,
και σερβίρουμε τα φιλέτα μας, με το ζουμάκι τους και την κρέμα γάλακτος με τα μανιτάρια.
Πανεύκολο γρήγορο και νόστιμο.
Δηλαδή τώρα αυτό το φαγητό είναι κρητική διατροφή; Με μισό κιλό κρέμα γάλακτος; Νισάφι!
ΑπάντησηΔιαγραφή