Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΦΡΙΔΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ





Υλικά
1 κιλό σαφρίδια
αλάτι, αλεύρι, και λάδι για το τηγάνι

Καθαρίζουμε πλένουμε και αλατίζουμε τα ψάρια.

Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι ( θέλουμε να σκεπάζονται τα ψάρια)
Μόλις κάψει το λάδι αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τα ψάρια 4-5 λεπτά απότην μια πευρά μέχρι να ροδίσουν και το ίδιο κάνουμε και από την άλλη πλευρά.
.Συνοδεύουν όλα τα όσπρια ( εμείς σήμερα είχαμε φακές ) καθώς επίσης και όλα τα βραστά χόρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου