Υλικά
1 κιλό σαφρίδια
αλάτι, αλεύρι, και λάδι για το τηγάνι
Καθαρίζουμε πλένουμε και αλατίζουμε τα ψάρια.
Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι ( θέλουμε να σκεπάζονται τα ψάρια)
Μόλις κάψει το λάδι αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τα ψάρια 4-5 λεπτά απότην μια πευρά μέχρι να ροδίσουν και το ίδιο κάνουμε και από την άλλη πλευρά.
.Συνοδεύουν όλα τα όσπρια ( εμείς σήμερα είχαμε φακές ) καθώς επίσης και όλα τα βραστά χόρτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου