- 1 κιλό μοσχάρι
- 2/3 της κούπας λάδι
- 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες και 1 κ.σ. ντοματοπελτέ διαλυμένο μέσα τους
- αλάτι , 1 κ.γ. θυμάρι, πιπέρι
Τσιγαρίζουμε το λάδι με τα κρεμμύδια για 4 λεπτά .Προσθέτουμε το κρέας και αλατίζουμε. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας τακτικά για να μην κολλήσει το φαγητό για 5-6 λεπτά. Προσθέτουμε 1 κούπα νερό και σιγοβράζουμε για 45-50 λεπτά.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις ντομάτες με τον ντοματοπελτέ.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5-6 λεπτά. Τέλος τρίβουμε λίγο πιπέρι στο φαγητό μας και προσθέτουμε και 1 κ.γ. θυμάρι. Κουνάμε την κατσαρόλα μας δεξιά αριστερά. Και το φαγητό είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου