tag:blogger.com,1999:blog-7687486018082217910.post2321415308691515732..comments2024-01-10T12:35:13.767+02:00Comments on Κρητικά Tραπεζώματα: ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΓΑΡΔΟΥΜΑΚΙΑ Ν2Eirhnh sygletoyhttp://www.blogger.com/profile/12798325944212519949noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7687486018082217910.post-42879425955745292842014-01-16T23:20:06.125+02:002014-01-16T23:20:06.125+02:00Ε ναι το Πάσχα έχουν την τιμητική τους αλλά εδώ μα...Ε ναι το Πάσχα έχουν την τιμητική τους αλλά εδώ μαγειρεύονται όλο το χρόνο.<br />Και για τα ποδαράκια εμείς τα λέμε τσουδισμένα γιατί καίνε τις τρίχες τους και όταν έχει κανείς και από δαύτα, δεν το συζητάμε περιζήτητο φαγητό!Eirhnh sygletoyhttps://www.blogger.com/profile/12798325944212519949noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7687486018082217910.post-47094626682683229872014-01-16T18:57:25.653+02:002014-01-16T18:57:25.653+02:00Ωωωωωχ! Τι λες τώρα!;
Περίσσεψε τίποτε; ντελίβερυ ...Ωωωωωχ! Τι λες τώρα!;<br />Περίσσεψε τίποτε; ντελίβερυ κάνεις;<br /><br />Αυτό το έφτιαχνε η γιαγιά μου Πάσχα; Ανάσταση; κι έβαζε και ποδαράκια καψαλισμένα...<br /><br />Φιλιά Ερηνάκι! :)<br /><a href="http://www.kitchenstori.es" rel="nofollow"><b>Z.</b></a>Kitchen Storieshttps://www.blogger.com/profile/13434385520917517052noreply@blogger.com