Υλικά
- 850 γρμ. Γιαούρτι 2%
- 2 φάκελα ζελέ φράουλας
- 1 ποτήρι νερό
- 200 γρμ. Μαρμελάδα φράουλας
Βράζουμε το νερό το αδειάζουμε σε μπολ και διαλύουμε καλά
μέσα το ζελέ φράουλας (και τα 2 φάκελα).
Προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας να ενωθεί καλά με το ζελέ
Αδειάζουμε το μείγμα σε 1 πλαστική φόρμα η σε 7 ατομικές, όπως έκανα εγώ.
μέσα το ζελέ φράουλας (και τα 2 φάκελα).
Προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας να ενωθεί καλά με το ζελέ
Αδειάζουμε το μείγμα σε 1 πλαστική φόρμα η σε 7 ατομικές, όπως έκανα εγώ.
Όταν παγώσει ξεκολλάμε με μαχαίρι προσεχτικά το ζελέ γύρω από
το φορμάκι αναποδογυρίζουμε σε πιατάκι και σερβίρουμε με
μαρμελάδα φράουλα.
Είναι απλό ελαφρύ και απολαυστικό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου