Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Γιαουρτο-φραουλένιο ελαφρύ νόστιμο με μαρμελάδα φράουλα! Φανταστικό δροσερό γλυκάκι στο λεπτό που θα σας ξετρελάνει!





Υλικά

  • 850 γρμ. Γιαούρτι 2%
  • 2 φάκελα ζελέ φράουλας
  • 1 ποτήρι νερό
  • 200 γρμ. Μαρμελάδα φράουλας



Βράζουμε το νερό το αδειάζουμε σε μπολ και διαλύουμε καλά
μέσα το ζελέ φράουλας  (και τα 2 φάκελα).

Προσθέτουμε  το γιαούρτι  ανακατεύοντας να ενωθεί  καλά με το ζελέ



Αδειάζουμε το μείγμα σε 1  πλαστική φόρμα η σε 7 ατομικές, όπως έκανα εγώ.


Βάζουμε για 15 λεπτά στη κατάψυξη και έπειτα στη συντήρηση στο ψυγείο.
Όταν παγώσει ξεκολλάμε με μαχαίρι προσεχτικά το ζελέ γύρω από το  φορμάκι  αναποδογυρίζουμε σε πιατάκι και σερβίρουμε με μαρμελάδα φράουλα.
Είναι απλό ελαφρύ και απολαυστικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου